NASZA HISTORIA
Jesteśmy rodzinną firmą założoną w 1994 roku zlokalizowaną w miejscowości Oblęgorek w południowo-wschodniej Polsce.
Swoją przygodę z rynkiem drobiowym zaczęliśmy od hodowli drobiu, przez ubojnię, aż po obecny kształt firmy, w której specjalizujemy się w ręcznym wykrawaniu elementów z kurczaka.
CO ROBIMY?
Zajmujemy się rozbiorem tuszek drobiowych na elementy. Nasze produkty oferujemy w wersji świeżej lub mrożonej. Realizujemy zamówienia według specyfikacji odbiorców. Spełniamy oczekiwania najbardziej wymagających klientów w całej Europie. Pracujemy głównie na rynku hurtowym, ale jeśli potrzebujesz mniejszej ilości, napisz do nas.
UPRAWNIENIA
Jesteśmy zakładem zatwierdzonym w zakresie rozbioru i składowania mięsa drobiowego o numerze weterynaryjnym 26044302. Dodatkowo posiadamy uprawnienia do produkcji mięsa drobiowego na rynki:
-
Albanii
-
Gruzji
-
Kosowa
-
Mołdawii
-
Macedonii Północna
-
Czarnogóry
-
Mongolii
-
Bośni i Hercegowiny.
CERTYFIKATY
W dniu 14 czerwca 2022 otrzymaliśmy certyfikat jakości BRC w kategorii Surowe mięso w zakresie: Rozbiór, pakowanie luzem w worki foliowe, chłodzenie, mrożenie elementów mięsa drobiowego.