top of page

NASZA HISTORIA

Jesteśmy rodzinną firmą założoną w 1994 roku zlokalizowaną w miejscowości Oblęgorek w południowo-wschodniej Polsce.

Swoją przygodę z rynkiem drobiowym zaczęliśmy od hodowli drobiu, przez ubojnię, aż po obecny kształt firmy, w której specjalizujemy się w ręcznym wykrawaniu elementów z kurczaka.

AEnB2Uq-EhNGnoEdLHv8x9aQnHBDGIZ6ogNYaFMr2H1uNJ_luzpcHOmSlZVwrG65loQCQMLhv7jl6bOuakqj6HifHe

CO ROBIMY?

Zajmujemy się rozbiorem tuszek drobiowych na elementy.  Nasze produkty oferujemy w wersji świeżej lub mrożonej. Realizujemy zamówienia według specyfikacji odbiorców. Spełniamy oczekiwania najbardziej wymagających klientów w całej Europie. Pracujemy głównie na rynku hurtowym, ale jeśli potrzebujesz mniejszej ilości, napisz do nas.

WhatsApp Image 2021-10-06 at 09.10.53.jpeg
mrozone karton.JPG

UPRAWNIENIA

Jesteśmy zakładem zatwierdzonym w zakresie rozbioru i składowania mięsa drobiowego o numerze weterynaryjnym 26044302. Dodatkowo posiadamy uprawnienia do produkcji mięsa drobiowego na rynki:

  • Albanii

  • Gruzji

  • Kosowa

  • Mołdawii

  • Macedonii Północna

  • Czarnogóry

  • Mongolii

  • Bośni i Hercegowiny.

CERTYFIKATY

W dniu 14 czerwca 2022 otrzymaliśmy certyfikat jakości BRC w kategorii Surowe mięso w zakresie: Rozbiór, pakowanie luzem w worki foliowe, chłodzenie, mrożenie elementów mięsa drobiowego.

Drogosz_Certificate BRC FOOD EN 2022-1.jpg
bottom of page